Shampo për rënien e flokëve

Nësë po kërkoni një shampo kundër rënies së flokëve, është koha ti hidhni një sy linjës së produkteve FREZYDERM, për femra dhe meshkuj. Zbuloni më shumë.

HAIR FORCE SHAMPOO MEN

Shampo flokësh për rritjen e flokut për meshkuj

HAIR FORCE SHAMPOO WOMEN

Shampo flokësh për rritjen e flokut, për femra