ANTICORT CREAM
  ZMADHO
  50ml

  Trajtim Alternativ

  ANTICORT CREAM

  Product CE

  Pa kortizon, medikamente te tjera, arom, ngjyrues, dhe paraben

  SKU : 426102

  Kremi alternative e steroideve, i cili redukton inflamacionin dhe irritimin, forcon barrieren e lekures dhe siguron aktivitet antibacterial dhe zbutes ne lekure me ekzeme, dermatit kontakti, ekzemen e dores, ekzemen seborroike, djegie, skuqje, rash dhe dermatit pelenash. Per me teper nuk ka efekte te pa deshiruara nga perdorimi i zgjatr.

  More Less
  I përshtatshëm për
  Përdor
  Përbërësit aktiv

  Femije dhe te rritur

  Dermatitin atopic

  Dematitin e kontaktit

  Forma te tjera te dermatitit me origjine te cfaredoshme

  Ekzemen e dores dhe ekzemen seborroike

  Djegie, skuqje dhe rash

  Dermtit pelenash

  Liken

  Alopecia areata

  Homeopati

  Aplikojeni bute ne zonen e prekur 2-3 here ne dite

  Lehtesisht i absorbueshem pa lene mbetje

  Aplikimi i rregullt eshte shume i rendesishem per te zbehur simptomat

  Jo kunderindikime per perdorim te zgjatur

   

  Vaj Margosa:  veti antibacteriale
  Ekstrakte bimore | Saw Palmetto: Reduktojne inflamacionin ,irritimin dhe skuqjen  | riforcojne barrjeren e lekures
  Panthenyl Triacetate | Flavonoids: ulin reaktivitetin e lekures
  Glycerophosphoinositol Choline | Epilobium Angustifolium | Cardiospermum | Echium | lule dielli: veti anti inflamatore qe mund te krahesohen me trajtimin me kortikosteroid
  Sacharomyces Lysate: efekt analgjezik

  I përshtatshëm për

  Femije dhe te rritur

  Dermatitin atopic

  Dematitin e kontaktit

  Forma te tjera te dermatitit me origjine te cfaredoshme

  Ekzemen e dores dhe ekzemen seborroike

  Djegie, skuqje dhe rash

  Dermtit pelenash

  Liken

  Alopecia areata

  Homeopati

  Përdor

  Aplikojeni bute ne zonen e prekur 2-3 here ne dite

  Lehtesisht i absorbueshem pa lene mbetje

  Aplikimi i rregullt eshte shume i rendesishem per te zbehur simptomat

  Jo kunderindikime per perdorim te zgjatur

   

  Përbërësit aktiv

  Vaj Margosa:  veti antibacteriale
  Ekstrakte bimore | Saw Palmetto: Reduktojne inflamacionin ,irritimin dhe skuqjen  | riforcojne barrjeren e lekures
  Panthenyl Triacetate | Flavonoids: ulin reaktivitetin e lekures
  Glycerophosphoinositol Choline | Epilobium Angustifolium | Cardiospermum | Echium | lule dielli: veti anti inflamatore qe mund te krahesohen me trajtimin me kortikosteroid
  Sacharomyces Lysate: efekt analgjezik

  ATOPREL MILKY BATH OIL

  Krem në formë qumështi, për lëkurë të thatë, të irrituar dhe të prirur për ekzemë

  ATOPREL EMOLLIENT CREAM

  Krem hidratues për lëkurën e thatë të foshnjës, të predispozuar për ekzemë.

  BABY LAUNDRY

  Detergjent i lëngshëm, i formuluar për larjen e rrobave të foshnjeve.