Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

  BABY GUMS GEL
  ZMADHO
  25ml

  Xhel Për Dhëmbët

  BABY GUMS GEL

  Pa arome, pa ngjyre, pa parebens

  SKU : 422117

  Ky xhel I bute eshte formuluar per te siguruar ushqim te menjehershem per dhembet e stresuar te bebeve. Kombinimi unik I perberesve bimor, duke perfshire karafilin, arniken zbusin femijen qe ne kontaktin e pare.Ato gjithashtu clirojne dhimbjen dhe shqetesimin,mpin zonen e prekur dhe zvogelojne enjtjen e mishrave te dhembeve. Xheli ka arome karafili dhe vecori antiinflamatore.

  Nuk nderpritet nga enzimat e gojes dhe nga peshtyma

  Nuk irriton mukozen orale.

  More Less
  I përshtatshëm për
  Përdor
  Përbërësit aktiv

  Bebe me te medha se 2 muajshe

  Mishra dhembesh te fryra, te skuqura

  Dhimbje mishrash

  Aplikoni xhelin, me duar te pastra, ne mishrat e dhembeve te foshnjes dhe lehte ferkohini.

  Perseriteni sa here te jete e nevojshme.

   

  Vaji I karafilit: Efekt Qetesues, anti irritues. Efekt antiinflamator, antibacterial

  Polydocanol: Anestezik lokal

  I përshtatshëm për

  Bebe me te medha se 2 muajshe

  Mishra dhembesh te fryra, te skuqura

  Dhimbje mishrash

  Përdor

  Aplikoni xhelin, me duar te pastra, ne mishrat e dhembeve te foshnjes dhe lehte ferkohini.

  Perseriteni sa here te jete e nevojshme.

   

  Përbërësit aktiv

  Vaji I karafilit: Efekt Qetesues, anti irritues. Efekt antiinflamator, antibacterial

  Polydocanol: Anestezik lokal

  BABY SHAMPOO

  Shampo e butë për foshnje

  BABY HYDRA MILK

  Qumësht hidratues për lëkurën e foshnjeve.

  BABY SUN CARE SPF 25

  Krem mbrojtës kundër rrezeve të dëmshme të diellit, për fytyrën dhe trupin.

  BABY COLOGNE

  Kolonjë e lehtë për foshnje

  BABY CHAMOMILE BATH

  Shampo trupi për lëkurën delikatë të foshnjes