Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

BABY SUN CARE SPF 25 ZMADHO 100ml

Krem Dielli Për Foshnje

BABY SUN CARE SPF 25

Pa arome dhe

SKU : 422126

Locioni sunscreen per fytyren dhe trupin per bebet vetem me filtra natyrale. Te pasura me vitamin E dhe patenol eshte nje formule speciale qe respekton lekuren fiziologjike dhe te ndjeshme te bebes. Ajo gjithashtu mbron qelizat e ADN se lekures dhe ofron mbrojtjen nga radikalet e lira qe shkaktohen nga faktoret e jashtem, si dhe nga dielli dhe nga ajri I ndotur.

Eshte rezistent ndaj ujit  ideale per bebet dhe femijet si dhe per ata qe kan predispocione gjenetike per eczema ose jane intolerant nga filtrat organik e diellit.

More Less
I përshtatshëm për
Përdor

Bebet

Njerezit me propocione gjenetike per atopi


Njerezit qe jan intolerant nga filtrate organike

Mbuloni fytyren dhe trupin ne menyre te rregullt me sunscrenin, duke patur parasysh zonat e veshtira duke perfshire veshet, pjesen mbrapa kokes, hunden, kembet dhe pjesen poshte thembrave.

Aplikoheni sunscrinin ne lekure te thate 20-30 minuta para ekspozimit ne diell dhe rivendoseni cdo ore dhe pas larjes ose fshirjes me peshqire.

 

I përshtatshëm për

Bebet

Njerezit me propocione gjenetike per atopi


Njerezit qe jan intolerant nga filtrate organike

Përdor

Mbuloni fytyren dhe trupin ne menyre te rregullt me sunscrenin, duke patur parasysh zonat e veshtira duke perfshire veshet, pjesen mbrapa kokes, hunden, kembet dhe pjesen poshte thembrave.

Aplikoheni sunscrinin ne lekure te thate 20-30 minuta para ekspozimit ne diell dhe rivendoseni cdo ore dhe pas larjes ose fshirjes me peshqire.

 

BABY HYDRA MILK

Qumësht hidratues për lëkurën e foshnjeve.

KIDS SUN + NIP SPF 50+

Locioni Kids' sunscreen dhe ilac kunder insekteve

BABY BATH

Shampo trupi për lëkurën delikatë të foshnjes.

BABY FOAM

Shkumë e butë pastruese