Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

KUJDESI PËR FOSHNJE

Linja e përkujdesjes për foshnje nga Frezyderm ofron siguri dhe efektivitet të materialeve farmaceutike, të cilat kujdesen dhe ushqejnë lëkurën delikatë të foshnjes.

COLIC RELIEF MASSAGE GEL

Xhel anhidrik për lehtësimin e dhimbjeve të barkut

BABY CHAMOMILE BATH

Shampo trupi për lëkurën delikatë të foshnjes

BABY GUMS GEL

Xhel i butë për të qetësuar mishrat e dhëmbëve tek foshnjet.

BABY SUN CARE SPF 25

Krem mbrojtës kundër rrezeve të dëmshme të diellit, për fytyrën dhe trupin.

ATOPREL EMOLLIENT CREAM

Krem hidratues për lëkurën e thatë të foshnjës, të predispozuar për ekzemë.

ATOPREL MILKY BATH OIL

Krem në formë qumështi, për lëkurë të thatë, të irrituar dhe të prirur për ekzemë

LICE FREE SET

Trajtim natyral per zhdukjen e parazitëve të kokës