BABY CHAMOMILE BATH
  ZMADHO
  200ml

  Përkujdesje Për Foshnje

  BABY CHAMOMILE BATH

  Pa parabens

  SKU : 422106

  Qeteson ndjeshem lekuren e irrituar me kete shpelares ushqyes me kamomil. Ky solucion lehtesues siguron lehtesim dhe kujdes per lekuren e irrituar dhe te ndjeshme.
  Eshte I pershtatshem per bebe, femije dhe te rritur te cilet vuajne nga lekura e thate, urtikarie dhe irritime te tjera te lekures.

  Formula innovative e saj permban ekstrakt kamomili, aloe vera dhe perberes antiinflamator. Keto sherojne, zbusin dhe mbrojne lekuren, duke e lehtesuar ate nga irritimi dhe inflamacioni.

  More Less
  I përshtatshëm për
  Përdor
  Përbërësit aktiv

  Foshnjet

  Femijet

  Te rriturit

  Skuqje te pelenave, urtikarie, irritime, djegje dhe pucrat e lekures

  Fisuret anale

  Hemorroidet

  Perdorim ditor.

  Tret 25ml ne uje te vaket. Zona e prekur duhet te rri ne solucion per disa minuta. Mos e shpelani.

  Perqendrim I larte I ekstraktit te kamomilit: Antiflogjistik,efekt antiirritues

  Aloe: Mbrojtje nga inflamacioni

  Acidi Β-glycyrrhetinate: Antiinflamator, sherues, efekt emolient

  Perberesit antiinflamator: Vecorite zbutese

   

  I përshtatshëm për

  Foshnjet

  Femijet

  Te rriturit

  Skuqje te pelenave, urtikarie, irritime, djegje dhe pucrat e lekures

  Fisuret anale

  Hemorroidet

  Përdor

  Perdorim ditor.

  Tret 25ml ne uje te vaket. Zona e prekur duhet te rri ne solucion per disa minuta. Mos e shpelani.

  Përbërësit aktiv

  Perqendrim I larte I ekstraktit te kamomilit: Antiflogjistik,efekt antiirritues

  Aloe: Mbrojtje nga inflamacioni

  Acidi Β-glycyrrhetinate: Antiinflamator, sherues, efekt emolient

  Perberesit antiinflamator: Vecorite zbutese

   

  BABY HYDRA MILK

  Qumësht hidratues për lëkurën e foshnjeve.

  BABY LIQUID TALC

  Pudër e lëngshme për lëkurën delikatë të foshnjeve

  BABY SUN CARE SPF 25

  Krem mbrojtës kundër rrezeve të dëmshme të diellit, për fytyrën dhe trupin.

  BABY BATH

  Shampo trupi për lëkurën delikatë të foshnjes.

  BABY COLOGNE

  Kolonjë e lehtë për foshnje

  BABY FOAM

  Shkumë e butë pastruese