COLIC RELIEF MASSAGE GEL ZMADHO 100ml

Përkujdesje Për Foshnje

COLIC RELIEF MASSAGE GEL

Pa përmbajtje farmaceutike, paraben, ngjyrues, konservues                                                           
Produkt i çertifikuar nga komuniteti Europian

SKU : 422123

Xhel anhidrik për lehtësimin e dhimbjeve të barkut. Me një kombinim të përzgjedhur të glicenirës dhe vajrave të bajames, kalendulas dhe kamomilit, ky xhel krijon një shtresë të butë hidratuese, e cila e kombinuar me një masazh të butë në barkun e foshnjës, përforcon efektin e fërkimit të thjeshtë për lehtësim më të shpejtë. Produkti rrit temperaturën lokale të lëkurës dhe sjell lehtësimin e dhimbjes pa ndikuar në qarkullimin e gjakut.                                                           I përshtatshëm për trajtim homeopatik 
Ky produkt ka fituar çmimin platinium në konkursin Parents Awards 2017, në kategorinë Best Children’s Remedy. 


More Less
I përshtatshëm për
Përdor
Përbërësit aktiv
  • Foshnjet që nga lindja

Aplikoni xhelin në barkun e foshnjes. Lehtësisht fërkojëni barkun e foshnjes me pëllëmbën tuaj 5-6 herë. Përthyeni gjunjët e foshnjes deri tek kraharori, për të liruar gazrat dhe vazhdoni fërkimin me pëllëmbë, lehtësisht, në krahun orar. Përsëriteni aq herë sa është e nevojshme.                                                .                                                
Këshillë                                                   
Masazhi këshillohet të bëhët kur foshnja është në gjendje qetësie.

 

Përzierje e vajit të bajames, kalendulës dhe kamomilit: Lehtësim i menjëhershëm  

Këto vajra kanë peshë molekulare të lartë dhe janë të rrethuara nga një membranë gliceroli që parandalon thithjen nga lëkura dhe minimizon mundësinë e alergjisë së kontaktit.

 

I përshtatshëm për
  • Foshnjet që nga lindja
Përdor

Aplikoni xhelin në barkun e foshnjes. Lehtësisht fërkojëni barkun e foshnjes me pëllëmbën tuaj 5-6 herë. Përthyeni gjunjët e foshnjes deri tek kraharori, për të liruar gazrat dhe vazhdoni fërkimin me pëllëmbë, lehtësisht, në krahun orar. Përsëriteni aq herë sa është e nevojshme.                                                .                                                
Këshillë                                                   
Masazhi këshillohet të bëhët kur foshnja është në gjendje qetësie.

 

Përbërësit aktiv

Përzierje e vajit të bajames, kalendulës dhe kamomilit: Lehtësim i menjëhershëm  

Këto vajra kanë peshë molekulare të lartë dhe janë të rrethuara nga një membranë gliceroli që parandalon thithjen nga lëkura dhe minimizon mundësinë e alergjisë së kontaktit.

 

BABY COLOGNE

Kolonjë e lehtë për foshnje

BABY CHAMOMILE BATH

Shampo trupi për lëkurën delikatë të foshnjes

BABY FOAM

Shkumë e butë pastruese

BABY LIQUID TALC

Pudër e lëngshme për lëkurën delikatë të foshnjeve