Ne jemi duke përdorur disa të dhëna tuajat specifike për të përmirësuar eksperiencën tuaj si përdorues në faqen e internetit. Duke përdorur faqen tonë të internetit ju pranoni politikën tonë.

NEVOJAT TUAJA

REKOMANDIMET

Kundër Plakjes

NIGHT FORCE A + E CREAM

Krem nate kundër plakjes me retinol dhe vitaminë E për fytyrën dhe qafën.

Mbrojtës Dielli Për Fytyrë

SUN SCREEN VELVET FACE 30

Krem mbrojtës për fytyrën me faktor të lartë mbojtës SPF 30+