Trajtimi Ekzemes

Trajtimi I dermatitit atopic me produktet innovative dhe te sigurta te FREZYDERM,te cilet reduktojne kruarjen dhe inflamacionin e ndjeshmerise dhe lekures se thate

ATOPREL EMOLLIENT CREAM

Krem hidratues për lëkurën e thatë të foshnjës, të predispozuar për ekzemë.

ATOPREL MILKY BATH OIL

Krem në formë qumështi, për lëkurë të thatë, të irrituar dhe të prirur për ekzemë