BABY LIQUID TALC ZMADHO 150ml

Përkujdesje Për Foshnje

BABY LIQUID TALC

SKU : 422104

Pudra e legshme eshte dizenjuar per kujdesjen dhe mbrojtjen e lekures se bebit.E ndryshme nga pudra normale pluhur.

Pudra e lengshme per bebe permban pluhur pudre farmaceutike,I cili absorbon lageshtiren e siperfaqes dhe vendos nje shtrese te holle per te mbrojtur lekuren.Formula e saj eshte e pasur me ekstrakte kamomili dhe vaj kamomili,I cili siguron mbrojtje nga inflamacioni dhe irritimi.

I testuar dermatologjikisht

More Less
I përshtatshëm për
Përdor
Përbërësit aktiv

Bebe

Çrregullime të lëkurës për shkak të fërkimit

Per lekura te irrituara per shkak te fijeve te rrobave

Djersitje e larte te te rriturit

Aplikohet ne lekure te paster dhe te thate

 

Pluhuri pudres I grades farmaceutike: Absorbon lageshtiren e siperfaqes/Mbrojtje te lekures nga kontakti me agjent irritues.

Ekstrakti I kamomilit: Antiinflamator dhe efekte antiirrituese

Vaj I kamomilit: Sherues, efekt antiflogjistik

Proteinat e drithrave: Perforcues I filmit hidrolipid me emollient dhe vecorive hidratuese.

I përshtatshëm për

Bebe

Çrregullime të lëkurës për shkak të fërkimit

Per lekura te irrituara per shkak te fijeve te rrobave

Djersitje e larte te te rriturit

Përdor

Aplikohet ne lekure te paster dhe te thate

 

Përbërësit aktiv

Pluhuri pudres I grades farmaceutike: Absorbon lageshtiren e siperfaqes/Mbrojtje te lekures nga kontakti me agjent irritues.

Ekstrakti I kamomilit: Antiinflamator dhe efekte antiirrituese

Vaj I kamomilit: Sherues, efekt antiflogjistik

Proteinat e drithrave: Perforcues I filmit hidrolipid me emollient dhe vecorive hidratuese.

BABY CREAM

krem për eliminimin e rash-it të shkaktuar nga pelenat.

BABY HYDRA MILK

Qumësht hidratues për lëkurën e foshnjeve.

BABY COLOGNE

Kolonjë e lehtë për foshnje

BABY OIL

Vaj delikat zbutës për masazh.

BABY CHAMOMILE BATH

Shampo trupi për lëkurën delikatë të foshnjes

BABY SUN CARE SPF 25

Krem mbrojtës kundër rrezeve të dëmshme të diellit, për fytyrën dhe trupin.