Mirë se erdhëtc

Zgjidhni faqen e internetit që doni të vizitoni

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

BABY LIQUID TALC

Pudër e lëngshme për lëkurën delikatë të foshnjeve

BABY COLOGNE

Kolonjë e lehtë për foshnje

BABY OIL

Vaj delikat zbutës për masazh.

BABY CHAMOMILE BATH

Shampo trupi për lëkurën delikatë të foshnjes

BOTULIN EFFECT CREAM

Krem kundër plakjes për fytyrën dhe qafë.

MILD WASH FOAM

Shkumë larëse për fytyrën dhe trupin e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.

BABY SUN CARE SPF 25

Krem mbrojtës kundër rrezeve të dëmshme të diellit, për fytyrën dhe trupin.

ATOPREL EMOLLIENT CREAM

Krem hidratues për lëkurën e thatë të foshnjës, të predispozuar për ekzemë.

ATOPREL MILKY BATH OIL

Krem në formë qumështi, për lëkurë të thatë, të irrituar dhe të prirur për ekzemë