KUJDESI PËR FOSHNJE

Linja e përkujdesjes për foshnje nga Frezyderm ofron siguri dhe efektivitet të materialeve farmaceutike, të cilat kujdesen dhe ushqejnë lëkurën delikatë të foshnjes.

BABY LAUNDRY

Detergjent i lëngshëm, i formuluar për larjen e rrobave të foshnjeve.

BABY SHAMPOO

Shampo e butë për foshnje

BABY BATH

Shampo trupi për lëkurën delikatë të foshnjes.

BABY CREAM

krem për eliminimin e rash-it të shkaktuar nga pelenat.

BABY HYDRA MILK

Qumësht hidratues për lëkurën e foshnjeve.

BABY LIQUID TALC

Pudër e lëngshme për lëkurën delikatë të foshnjeve

BABY COLOGNE

Kolonjë e lehtë për foshnje

BABY FOAM

Shkumë e butë pastruese

BABY OIL

Vaj delikat zbutës për masazh.