SUN SCREEN VELVET BODY LOTION SPF 50+ ZMADHO 125ml

Mbrojtësit E Dielli Për Trup

SUN SCREEN VELVET BODY LOTION SPF 50+

Jo akne shkaktues

SKU : 422231

Sun screen inovati me mbrojtje te larte qe i jep lekures nje ndjesi kadifeje jo vajore. Fale teknologjise innovative second skin, ai krijon ndjesine e nje lekure te dyte te padukshme me filtra te larte mbrojtes.

Perberja e ben ate lehtesisht te aplikueshem dhe shperndahet me nje prekje te vetme, pa ferkim, nuk le ngjyre te bardhe, lejon frymemarrjen e lekures dhe eshte rezistent ndaj ujit dhe djersitjes. Mbrojtje ndaj fotoplakjes dhe diskolorimit te lekures  te shkaktuara nga ekspozimi ne diell.

I testuar Dermatologjikisht

More Less
I përshtatshëm për
Përdor
 • Lekure te bardhe
 • Lekure e ndjeshme ndaj drites
 • Lekure me shenja dhe lythat
 • Parandalon foto plakjen
 • Mbron nga diskolorimet e lekures
 • Te gjitha tipet e lekures
 • Te gjitha moshat

 

Aplikojeni ne lekure te thate 20-30 minuta para ekspozimit ne diell, duke u siguruar qe te lyeni te gjitha siperfaqet e ekspozuara te lekures si shputa e kembes dhe zona mbrapa gjunjeve. Aplikoni shume sunscreen. Per trupin e nje te rrituri nevojiten 2tbsp. Rivendoseni cdo 2 ore dhe menjehere pas notimit ose fshirjes me peshqir  te thate.

 

I përshtatshëm për
 • Lekure te bardhe
 • Lekure e ndjeshme ndaj drites
 • Lekure me shenja dhe lythat
 • Parandalon foto plakjen
 • Mbron nga diskolorimet e lekures
 • Te gjitha tipet e lekures
 • Te gjitha moshat

 

Përdor

Aplikojeni ne lekure te thate 20-30 minuta para ekspozimit ne diell, duke u siguruar qe te lyeni te gjitha siperfaqet e ekspozuara te lekures si shputa e kembes dhe zona mbrapa gjunjeve. Aplikoni shume sunscreen. Per trupin e nje te rrituri nevojiten 2tbsp. Rivendoseni cdo 2 ore dhe menjehere pas notimit ose fshirjes me peshqir  te thate.

 

SUN SCREEN INVISIBLE SPRAY SPF 50+

Spray me mbrojtje të lartë SPF 50+ për fytyrën dhe trupin

SUN SCREEN MOUSSE SPF 30

Shkume me mbrojtje të lartë SPF 30+ për fytyrën dhe trupin, jo-vajore.

AFTER SUN MOUSSE

Shkumë  për  përdorim pas ekspozimit në diell për fytyrën dhe trupin

SUN SCREEN COLOR VELVET FACE CREAM SPF 50+

Krem mbrojtës për fytyrën me efekt make-upi dhe me faktor të lartë mbojtës SPF 50+

SUN SCREEN VELVET FACE 30

Krem mbrojtës për fytyrën me faktor të lartë mbojtës SPF 30+

SUN SCREEN VELVET FACE SPF 50+

Krem mbrojtës për fytyrën me faktor të lartë mbojtës SPF 50+