PËRKUJDESJE NGA DIELLI

Linja e gjerë e kremrave të diellit nga FREZYDERM mundëson mbrojtje të sigurt dhe efikase nga dielli. Të gjitha produktet kanë një teksturë jo-vajore dhe mundësojnë aplikim të shpejtë.

SUN SCREEN VELVET FACE SPF 50+

Krem mbrojtës për fytyrën me faktor të lartë mbojtës SPF 50+

SUN SCREEN VELVET FACE 30

Krem mbrojtës për fytyrën me faktor të lartë mbojtës SPF 30+

SUN SCREEN COLOR VELVET FACE CREAM SPF 50+

Krem mbrojtës për fytyrën me efekt make-upi dhe me faktor të lartë mbojtës SPF 50+

BABY HYDRA MILK

Qumësht hidratues për lëkurën e foshnjeve.

SUN SCREEN VELVET BODY LOTION SPF 50+

Krem mbrojtës për trupin dhe fytyrën, përhapje e lehtë, përbërje e butë, si kadife

SUN SCREEN MOUSSE SPF 30

Shkume me mbrojtje të lartë SPF 30+ për fytyrën dhe trupin, jo-vajore.

SUN SCREEN INVISIBLE SPRAY SPF 50+

Spray me mbrojtje të lartë SPF 50+ për fytyrën dhe trupin

AFTER SUN MOUSSE

Shkumë  për  përdorim pas ekspozimit në diell për fytyrën dhe trupin

ANTI-THERMAL SPRING SEA WATER MIST

Ujë qetësues për lëkurën e ekspozuar në diell