KUJDESI PËR FOSHNJAT

Foshnjat lindin me nje lekure te bute dhe delikate ,e cila luan nje rol thelbesor ne ruajtjen e shendetit te tyre dhe i mbron ata nga infeksionet .

Krahasuar me nje te rritur lekura e foshnjave :

√ Eshte rreth 5 here me e holle
√ Absorbon shume dhe nuk ka mekanizma detoksifikues
√ Prodhon djerse dhe vaj ne menyre jo te rregullt dhe ne sasi te paket
√ Eshte shume e ndjeshme ndaj ndryshimeve klimaterike


Kjo do te thote qe kerkon nje kujdes ekstra te vecante ,duke qene se eshte shume me e ndjeshme ndaj infeksioneve dhe pothuajse  nuk ka mbrojtje nga dielli.Ndryshimet e vazhdueshme te pelenave dhe kushtet e perditshme ditore mund ta bejne lekuren e foshnjes shume te ndjeshme .Kjo do te thote qe duhet te kujdesemi per ta duke perdorur produkte me formulim special .

FREZYDERM linja e bebeve eshte nje game e gjere produktesh dermokozmetike e kujdesit ndaj foshnjave qe :

Respekton fiziologjine e lekures se foshnjes

Permbajne materiale te paperpunuara te nje grade farmaceutike ,te mbeshtetura ne studime te sigurta dhe efikase

Perbersit kryesor ten je vargu produktesh jane :

Kamomili i cili ka veti shume qetesuese dhe anti irrituese te cilat reduktojne inflamacionin dhe eritemen (skuqjen )

Proteinat e grurit te cilat njihen per efektin e tyre zbutes dhe hidratues

Vec kesaj te gjitha produktet e bebeve jane :

Pa ngjyrues

Pa alcohol

Pa paraben dhe konservante

Jane vlersuar nga Beauty Shortlist Mama and Baby Awards 2016 si marka me e mire per kujdesin e lekures se foshnjave (Nderkombetare )
BABY SHAMPOO

Shampo e butë për foshnje

BABY BATH

Shampo trupi për lëkurën delikatë të foshnjes.

BABY FOAM

Shkumë e butë pastruese

BABY CREAM

krem për eliminimin e rash-it të shkaktuar nga pelenat.

BABY HYDRA MILK

Qumësht hidratues për lëkurën e foshnjeve.

BABY OIL

Vaj delikat zbutës për masazh.

BABY LIQUID TALC

Pudër e lëngshme për lëkurën delikatë të foshnjeve

BABY COLOGNE

Kolonjë e lehtë për foshnje

BABY GUMS GEL

Xhel i butë për të qetësuar mishrat e dhëmbëve tek foshnjet.

BABY CHAMOMILE BATH

Shampo trupi për lëkurën delikatë të foshnjes

BABY LAUNDRY

Detergjent i lëngshëm, i formuluar për larjen e rrobave të foshnjeve.

COLIC RELIEF MASSAGE GEL

Xhel anhidrik për lehtësimin e dhimbjeve të barkut